2:a dagen på workshop del 2



På lunchen satt jag med tre andra killar och pratade om jobb och skolan. En studerade och andra två jobbade som brevbärare. Efter lunchen satte den stora arbetet igång. Men före det återstod en sista individuell test. Först fick man en papper med olika personliga frågor, efteråt fick man räkna ihop poäng på svaren och placera antalet på en skala i en cirkel. Så att man fick en fyrkant. Här kan ni se min.


E står för Entreprenör, P för planerare, tror att I stod för Inveklare och A för något jag kommer inte ihåg. Som ni ser så ligger jag bra på enreprenör. Dom som fick mycket på det som jag är personer som har många idéer, dom driver företaget framåt och sällan fastnar på en sak. Det ska hända mycket och snabbt. Och jag känner mig i det. Vi är även rätt kassa på att kolla tidsramen och det passar på mig också. Dom flesta hade väldigt jämna fyrkanter. Såg ingen annan som hade så stor utslag på någon av alternativen. Sen återkom vi till våra arbeten. Hemma hade jag gjort en hel annons och bild på förpackningen. Jag la min idé men den gick inte hem hos alla. På grund av att alla hade sina idéer som var också väldigt bra, Men viktigaste var ju att man tog i alla fall en två saker från min idé. Det räckte gott och väl för mig! Sen måste man ju kunna sammarbeta också, och vi kom bra överens tyckte jag. Vi hann göra mycket mer än igår, för vi hade kommit närmare varann och hade bearbetat idéer hemma.

På eftermiddagen fick grupp för grupp redovisa sina arbeteb inför alla andra sökande, några äldre elever som var våra observatörer och även ledningsgruppen. Våran grupp var sist och dety gick verkligen bra för oss. Läraren för grafisk kommunikation var sten hård. Han gav myckety kritik (till andra grupper) men sa även det som var bra med arbeten. Har glömt säga att vi gjorde en kampanj för Annas pepparkakor riktage till ungdomar. Vi hade en tv reklam idé, tidnings annons, gat affisch, en tävling, en hemsida med spel och banners för andra hemsidor. Jag ritade en banner som läraren tyckte var väldigt bra idé, själva pepparkakor skulle heta Peppis "Pimp your pepis" Varje förpackning skulle innehålla en glasyrtub med färgat glasyr i. På detta sättet skulle man kunna "pimpa", rita hälsningar eller vanlig text på pepparkakor. Dagen avslutades med att man fick skriva ner vad man tyckte om dagen. Sen sa man hejdå och åkte hem. Om jag kommer in eller ej får man reda i början av december. Wish me luck!



Kommentarer
Postat av: anna

har du tagit den där bilden? superfin! jag håller verkligen tummarna för dig :)

2008-11-19 @ 21:11:00
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

det är jobbigt att vänta så länge på något så viktigt. men jag tror på dig :)

2008-11-19 @ 21:26:37
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

ja det är riktigt obehagligt att host ablod. det bränner liksom till i magen vid varje gågn =/

2008-11-19 @ 21:32:19
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

oj det lät int eheller bra. skönt att du slipper det nu iaf.

2008-11-19 @ 21:42:51
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Liene

Men man får hoppas att det går bra:)



Det r ju bättre att dina ideer kom hem hos vissa iaf. Tänk om ingen hade gilat det, då skuel det inte varit kul.

2008-11-20 @ 06:39:15
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: anna

ja jagälskar våren :) då fyller jag år! hehe

2008-11-20 @ 20:40:09
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

jag fyller år i maj ;) älskar den månaden. älskar juni också, när det liksom börjar bli sommar på riktigt.

2008-11-20 @ 20:43:08
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

ska också sova snart, godnatt! :)

2008-11-20 @ 21:53:57
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Emma

Jo tack jag mår med bra. Ja det med tiden är ett mysterium som vi aldrig kommer kunna lösa tyvär!

2008-11-21 @ 11:41:53
URL: http://emmsan88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0