Corall Island

Denna låt producerade jag år 2007. Igår fick jag lust att lyssna på den och lägga ut den på Youtube.


Julbord med jobbet

I fredags var det julbord med jobbet. Åkte från jobbet ungefär kl. 15.40. Första stoppet var vid Romme Alpin i Borlänge. Planer var att åka upp till Romme stugan med bandvagnar. Dom lät väldigt mycket och var inte alls bekväma. Men det var en upplevelse. Det fanns helt fantastisk mat på julbordet. Allt man kan önska sig. Vio fick en snabbs och två öl till maten och en whisky till efterrätten. Jag stod över snabbsen och whiskyn. På grund av stora mängd mat jag fick i mig. Var nära till en explosion. Vid 20.00 var det dags att åka ner igen med bandvagnen. Denna gång gick det betydligt fortare.
Igen nere på parkeringen såg vi att dörren till bussen stod öppen. Det hade blivit något fel på hydrauliken så det var svinkallt inne. Det var inte det enda problemet. Vatten började rinna i bussköket, så hela gången vart dyngblött av vatten och som det var inte allt. Bussen hade fastnat i snön så det tog ett tag tills bussen fick grepp på istäckta vägen. Fulla och glada kom vi fram till bowlingen. Nu började det riktigt roliga. Här serverades ytterligare öl och cider. Och dom flesta vart dyngfulla. Kul var det. Jag hade rätt stora problem att sikta rakt och fick bara en strike tyvärr. På hemvägen satt jag med Adde och Johnny. Plötsligt så spydde Johhny i en halvfull glas med drink. Det var en kul kväll som jag ska komma ihåg länge. För att se alla bilder från kvällen. Sök på min bilddagboken. Jag heter Misterloud där och glöm inte att kolla på den 5:e december 2008.


Grattis till mig

 Igår fick jag efterlängdade brevet. Jag klarade det! Hela jag skakade när jag öppnade brevet för att se på resultatet. Jag kände inget i första stunden, kändes som tiden stod stilla. Jag hade förberedd mig på ett nej, men där stod, du är välkommen till oss de n19:e januari. Helt underbart. Idag sa jag upp mig på jobbet. Jag hade velatt säga upp mig under väldigt lång tid men situation lät inte göra det. Men nu sa jag upp mig och det var inte direkt det lättaste jag har gjort. Fick faktiskt rätt tungt om hjärtat. Trodde aldrig att jag hade fäst mig så mycket över min jobbplats, jag är där mer än hemma, det känns så! Nu ser jag slutet på det hela, en ny kapitel i mitt liv ska börja snart.

Feeling good

Progressive house ligger väldigt nära mitt hjärta för den kan låta så olika, den är både tung, mörk och ljus och vacker. Jay Lumen upptäckte jag för ett bra tag sen, denna låt ligger mig närmast hjärta. Bra musik behöver inte ha mycket sång. Det är själva ljuden, melodi och rytmen som jag fasstnar för. 

Två saker som tungar mitt hjärta

Hej, sorry för min frånvaro. Som sagt många svåra tankar just nu i mitt huvud. Jobbet, brevet jag väntar så mycket.. Kommer jag få ett ja eller nej? I värsta fall får jag bli reserv. Ett nej vill jag inte få, det skulle kännas väldigt, väldigt tungt. Får jag ett kanske så har jag hoppet kvar, får jag ett ja, så kommer jag bli så fruktansvärt glad, jag skulle verkligen känna äkta glädje

Det andra är att jag känner sån saknad efter kärlek, Vill så himla ha någon att dela min fritid med. Jag har på något sett alltid varit singel, i hela mit liv. Det är på både gott och ont. Vill inte ha vem som helst. Vi ska funka ihop, kemin måste passa. Hon finns säkert någonstans, jag känner det rätt starkt på mig nu.Så om ni inte hör något av mig beror det på dom här två saker som tyngar ner mitt hjärta och kreativitet. Får brevet med svaret nu i veckkan. Kanske imorgon. Då ska jag berätta om jag fick ja eller nej. GodnattTransporter 3

 Ettan var bra, tvåan var bättre, trean är bäst! Kollade på den idag. Suverän och bra gjort action film med Jason Statham i huvudrollen. Än en gång får Frank (Jason Statham) i uppgift att transportera en vara mellan två platser. Denna gång är det Ukrainas statsministers kidnappade dotter han ska transpertera. Frank stötter på flera problem under tidenslopp som han fixar gallant. Rekommenderar denna film till er som gillar Jason och fartfyllda action filmer.


RSS 2.0