Vardag

Studerna går helt utvärkt så här långt. I fredags hade vi klassfest men min nya klass VKV4 och föra lite äldre klassen VKV3. Alla kunde inte komma som var lite halvtråkigt. Men shit va kul det var. Gillar folk på mediability väldigt mycket. Så här långt än, hehe. Idag har vi haft första lektion i grafisk produktion, tiden gick väldigt fort må jag säga. Imorgon och på onsdag är man hemma och pluggar!

Snygga byxor

I början i januari bestälde jag ett par Pepe Jean från Zoovillage. Dom är handbehandlade och av väldigt fin material. Och dom är verkligen hur coola som helst. Är väldigt nöjd med köpet. Så om du som läser detta letar efter nya jeans kan kolla dom här. Finns nog inte många som har sådana. Inte här i Avesta i alla fall.


Återförsäljare: Zoovillage
Pris: 1520 kr
Märke: Pepe jeans
Storlek: 29/30 - 36/34
Länk: Klicka här

Då var man tillbakas

Jag är väldigt sent ute att säga god fortsättning på nya 2009. Jag sa aldrig det men nu gör jag det. Faktum är att jag har haft noll intresse för bloggskrivande. Jag har svårt att fasta vid en specifisk sak under en längre tid. Men ikväll fick jag ny lust att börja blogga igen. Jag känner stor kreativitet och energi inom mig. Dom sista två veckor har jag varit totalt ledig, det var riktigt länge sedan jag var ledig i mer än en vecka sista gången var sommarlovet 2006. Jag har sovit i snitt till kl 13 varje dag. Därför har tiden gått himla fort utan att göra något men jag behövde verkligen ha denna ledighet. Jag har inte fattat riktgit än att jag ska ha helt nya rutiner och människor att göra med. Jag kommer nog börja uppdatera nu varje dag. För er som vill läsa mer om mina vardagliga händelser finns en till blogg.

www.varissvard.blogg.se/mycareer


RSS 2.0