Torsdag 271108


Beklagar grammatiska fel som ni kommer stöta på. Jag brukar  skriva i farten och glömmer att läsa igenom texten före publicering!!!

 På morgonen gjorde jag klart listan jag fick igår. På den fick jag en pytti liten lista med bara följespot som tydligen Elton John ska ha. Dock var det intehur enkelt som helst att få klar den listan. Det fattades två pdu central som jag behövde ljuga ihop. Vi brukar använda ordet ljuga ihop när vi ska ha en viss grej men inte finns, det man kan göra är att komma på en lösnings. Om du ska ha 5 kablar av en viss sort och som är 10 meter, men inte finns kan du då ta 5 dtycken som är 15 meter långa. Det var en exempel.
 På vägen till fikat sprang Jimmy förbi som en galning, fattade direkt att det hade hänt något. Han hade tydligen sågat något på slipsågen när han såg eld sprutandes ut från spånventilen.Gnistor från klingan hade fattat spån som började brinna i ventilations rören. Det fanns massvis med rök i hela scenlokalen. Röklukten kommer stanna kvar ett bra tag kan jag tänka mig.Efter lunchen var det en riktigt riktigt seg arbets tid, jag gick runt och bara latchade runt. Gjorde bara små grejer, bara för att man ska göra något. Nu började kaoset som vanligt då, våran lagerchef ville måla golvet i på mellanlager så han tänkte inte så mycket om annat då, jag ville få iväg gigget men bilen hade inte körts in än och följespottar som skulle med var inte testade klara. Plötsligt kommer företagets chef P och vill skicka 5 följen istället för 4 till Elton John. 2 likadana följen skulle gå till Annexet och sammanlagt har vi 6 st sådana följen. Det gick ju inte ihop. Så nu visste ingen något hur det blir. Tiden gick utan att något vart gjort. Jag bärjade dryga med mina polare som alltid när jag har tråkigt! Toppen på allt var att trailen vi fick var precis så hög som följen så man använde lite våld för att få in dom. Rampen på bilen krånglade dessutom och Adde fick en feting lista som ska va packad och klar till imorgon  kl 12. Tjena, efter erfarenhet vet jag redan att det blir omöjligt och vi har även ont om saker i hyllor. Men ha en trevlig torsdags kväll nu det ska jag ha före en kul fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0