Torsdag 012209

Idag sitter jag hemma och pluggar lite smått. I uppgiften fick vi rita av ordet hamburgos på två A3 ark. Det kan låta väldigt enkelt men enkelt är det inte att sätta bokstäver med rätt avstånd från varanda så att dom ryms på hela papper. Tomas kommer va stenhård med den här uppgiften tror jag.

Onsdag 012109

Första lektion med Tomas. Han andervisar i grafisk kommunikation. Idag lärde vi oss om typografi. Dom olika typsnitt och hur bokstävers olika delar heter. Vad man msåte se upp för när man skriver en text. Det vär väldigt mycket så här på e ngång men kul var det. Och imorgon är det eget arbete, det innebär att man kan jobba hemifrån.

Tisdag 200109

 Idag på tisdag drog vi i gång projektledning med Lillemor. Det var en liten provsmak på vad utbildningen ska innebära. Vi fick lära oss om planering, jag fick reda på saker jag visste inte en aning om.
 Spänningen har släppt lite nu, och det är ju väldigt bra. På fredag kommer vi ha en "rejvparty" både för våran och äldre klassen. Det är bara för att komma närmare varandra. Får se om jag ska stanna där. Vill jätte gärna men jag har ingenstans att sova över men dey kan man nog fixa lätt. Dom flesta är väldigt öppna och trevliga människor.

 Vägen hem var rena mardrömmen. För det första fattade jag inte vart jag befann mig, Västerås är rena mardrömmen att köra i när det är mörkt ute. Till sist hittade jag rätt väg mot Sala. Men allt var inte över, jag höll på att krocka med bilen framför mig. Han tvärbromsade och det gjorde jag med, och bilen bakom mig åkte nästan i mig. När jag såg han svängde jag över till vänstra sidan, riktigt hemskt var det. Snacka om att känna kalla rysningar längst ryggen! Vill ha vår, kan denna vinter ta slut?

Måndag 190109

 Första dag på skolan. På norgonen fick vi del oss själva i grupper fem och fem. Det var inga för någon problem att hitta en grupp. Under hela dagen fick vi jobba med några frågor v ifick, varje grupp hade olika rågor. Våra frågor handlade om våran ålder, vilka pendlar, platser alla kommer ifrån. Information fiskade vi själva upp. Av den fick man göra presentation/redovisnin hur man nu ville. Man fick använda, pennor, lim tidningar, you name it! Redovisnignen gick rätt bra. Super bra var det inte men det dög för att va första dag på utbildningen.

Söndag 180109

Hula! Dags att börja blogga igen här. Imorgon börjar jag min grafiska utbildning i Västerås och det känns riktgit spännande. Det är inte en gamla otäcka kännlan man hade för när man skulle börja i ny skola eller klass. Antingen så är man säker på sig själv, har många bra förväntningar eller så har man vuxit som person och det har jag gjort! Och det är tack jobbet jag har haft sedan 2007. Det har hänt egentlgen väldigt mycket under dom senaste två åren. Mellan 2006 och 2008 har jag blivit mycket starkare som person. Så nu kan man bara säga, tack för en tuff men viktig  2008, 2009 here I come!!

RSS 2.0