Kreativitet

 Ikväll har jag 0% kreativitet. Har försökt både med musik och photoshop men har inte kommit nån vart. Har fått en uppgift som jag ska bli klar om tre veckor. Jag måste visualisera ordet Glädje och Sorg. Förstår inte hur dom menar det. Ska jag rita båda ord glädje och sorg, eller ska jag rita en handling som avspeglar orden glädje respektive sorgen? Kommer nog inte att komma på något bra. Lika bra att gå och lägga sig snart. Är trött efter en lång måndag.

Kommentarer
Postat av: Emma

Okej då tog jag fel. Härligt att allt är bra med dig :)

2008-10-27 @ 22:04:24
URL: http://emmsan88.blogg.se/
Postat av: Liene

Hoppas att du kommer på nåt bra med uppgiften. Jag tror att det kan också spegla sig i former och färger, alltså olika känslor.

Kolla på min senaste teckning i bloggen, det finns känslor i den. Så i bilder finns också känslor, det är bara att hitta sättet man ska avspegla det på.

2008-10-27 @ 22:43:21
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: ina

ciaou! liene har rätt:) vilken fin syster du har!:) stressa inte! skolan och uppgiften är något alldeles nytt och oväntat för dig och det du inte får göra: du får inte anstränga dig! det är då fantasiflödet och kreativiteten försvinner. jag har varit så mkt med om sådant! slappna av istället och var bara lite mer uppmärksam i vardagen, ser du någon fin färg eller fångar upp en situation, lägg den på minnet. ledsamheter har du varit med om, den har sin stämning och färg, i vissa av dina foto finns det både ensamhet och sorgsenhet. glad kan du ocksåvara, ditt skratt t ex. alla skrattar när du skrattar, det smittar av sig. jag ser hur man kan avbilda glädje när jag tänker på ditt skratt. tänk på att du fångade så väl allt runtom min header. Matilda sa att bloggen såg ut som jag, att min personlighet avspeglas i bloggdesigne. det är ju tack vore dig. men min tanke vara gamla foto. teamt alltså. resten hade jag inte kunnat göra utan dig, färgerna, skoggorna och storlek eller vinklar - det var du så bra på och är fortfarande. hitta bara hur du vill uttrycka sorg och glädje. jag vill inte påverka dig men glädje ser jag orange, din älsklingsfärg för ett tag sedan. svarta konturer kan det vara eller- grönt. tänk själv! sorg är något dimmigt, t ex. med du har tid på dig. och header fixar du lätt som en plätt. när jag läste om din uppgift kom jag att tänka på de 2 teatermaskerna. deras ursprung är den forna grekland. men när jag var liten och tonåring tog den lettiska tV de där maskerna i skärmen förrän de började visa pjäsen. ett leende och en med nervikta mungipor. jag menar inte att du ska ta de där maskerna. men ... tanke kan vara utgångspunkt. enkelt och tydligt. liene har rätt alltså, fotona pratar för sig själva, ta det där till photoshop och ändra! jag tror att skolans uppgift handlar om detta. kontrasterna brukar vara ganska lätt att förmedla:)

mam...:)

2008-10-28 @ 09:26:34
URL: http://iinnaa.blogg.se/
Postat av: ina

hej igen! om du startar en tävling då ska du gå ut till så många som möjligt i kommentarerna och det är bäst att du gör inte så mkt annat under den tre veckors tid. musiken kan ju vänta. jag gör ett inlägg om dig men det kanske inte hjälper så mkt för jag är inte så aktiv numera. men fråga liene! jag kan tänka på vilka behöver bloggdesigne. jag har några i mina kontakter men inte sagt att de vill ändra:( ok, du kommer att lyckas. de i skolan kanske vill se just hur drivande du kan vara med de sociala kontakterna och hur bra du själv säljer sina idéer därför fick du en sån uppgift. lycka till!!!!! tusen kramar:))))) mamsen

2008-10-28 @ 09:31:55
URL: http://iinnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0