Nya Ipod Nano

Nya Ipod finns i ny design och med nya funktioner. Ipoden finns även i nio olika färger med 8 och 16 Gb minne. Välj din favorit Ipod! Mer info här

 

Kommentarer
Postat av: anna

har en gammal nano som funkar utmärkt :) men de nya är coola. vad blir det för mat då?

2008-10-26 @ 16:46:44
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

jag kan verkligen inte leva utan min ipod :) åh lät gott! måste också laga mat.

2008-10-26 @ 16:55:53
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Åh vad sugen jag blev på en sådan! Vilken tur att jag fyller år snart ;D

Jag har bara varit på lager 157 en gång tidigare. Och då hittade jag ett par jeans. Men nu hittade jag ingenting. Rätt tråkigt faktistk!

2008-10-26 @ 16:57:20
URL: http://beccsbox.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jadu, det undrar jag också. Jag vaknade till en gång runt halv elva, låg kvar en stund för att vakna till men somnade om. Haha, när mamma ringde frågade hon om jag sov fortfarande, jag svarade "nej vadå? Jag ligger bara och vaknar till" Jag trodde klockan var runt elva fortfarande, blev rätt chockad när jag vaknade och klockan var två!

Jo jag har infiltrerat pappa i den fina ipoden, en röd hade ju inte suttit fel! Eller grön och gul (a) haha, men nu vet han i alla fall. Får hoppas på det bästa helt enkelt :)

2008-10-26 @ 18:02:04
URL: http://beccsbox.blogg.se/
Postat av: ina

hej! va gör du? hur lång tid va du på jobbet idag? du, du kan centrera in dina musikklipps när du skriver inlägg. bara en tanke fast inte något fel bara tänkte att du har glömt tänka på detta. har skickat till dig header genom delade mappar per msn. skicka den till skolan om det är något för dom själv tycker jag att det är något, flera har reagerat med berömmande ord på din verk. först sa en att den där header var exakt vad jag är, den passade mig helt alltså. det är sant. du har ett bra öga för saker och karaktärer. varje din designe blir något annat, väldigt viktigt! att kunna visa upp olika sidor hos dig och hur bra du upplever folk och situation! kram!

2008-10-26 @ 18:59:37
URL: http://iinnaa.blogg.se/
Postat av: sofia

de verkar bra och så är dom grymt snygga också, men jag nöjer mig allt med min gamla nano :)

2008-10-27 @ 16:13:22
URL: http://sofiabystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0