Suck

Idag suger allt. Jag vill inte göra något. Jag borde plugga, leta efter massa information om konst, design, text, mode från 70 och 80-talet. Det är en grupparbete, redovisning ska vi ha om prick en månad. Så här långt har jag inte gjort ett skit. Har haft hela dan på mig, men just nu är det bilen och just ja, flytten som oroar mig. Det upptäcktes två fel på bilen i morse när jag var på besiktningen. Nu har jag en månad på mig att åtgärda felet. Och för det andra flyttar jag till Västerås nästa helg, borde börja packa men det är något som jag avskyr. Mitt plan är att packa ihop allt i rasane fart några dagar före flytten, för så många saker har jag inte.

Kommentarer
Postat av: Paulina

blä hatar grupparbete!

lycka till iaf :)

2009-02-28 @ 00:49:56
URL: http://feeelis.blogg.se/
Postat av: ina

cau! trodde inte du var kvar här:) lycka till med allt!

2009-03-29 @ 00:18:05
URL: http://iinnaa.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: kanske på den bilden var hon lik mig, men alla människor ser så olika ut på olika bilder så kan inte tro att jag är så lik henne:P

var förresten sjukt länge sen jag kollade in här:O

2009-04-28 @ 19:44:04
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: KingaHej där!Jag ber om ursäkt för att jag gör reklam för vår blogg såhär, men reklamen är riktad till dig, och du kan ta bort kommentaren om du vill...Gillar du Twilight?Vi har för närvarande 2 tävlingar på bloggen, där vi lottar ut 5 ex av "Så länge vi båda andas", och en reflexskärm!4 tjejer som skriver om allt som har med Twilightsagan o göra!

Vi har de senaste nyheterna, uppdaterar ofta, och kan göra det för att vi är så många!Kolla in bloggen, och tryck på fliken 'Tävla NU!!'Kramar Kinga, designansvarig på
http://thetwilightsaga.se

2009-05-17 @ 01:00:03
URL: http://thetwilightsaga.se
Postat av: ina

kolla in i din blogg då och då. skriv något om vad du gör nu för tiden, hur har det gått i skolan t ex osv. hörs i vardagen! kramar!!! mammi.

2009-06-29 @ 10:54:26
URL: http://iinnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0